september 28, 2009

HullerOmBuller

Hej Kära vänner och bekanta.

I mitt liv är det så mycket huller om buller just nu så jag hinner inte uppdatera som jag brukar. Med nytt jobb och andra vanor så är det lite krazy här hemma. Sedan ska man hinna träna oxå och vete fåglarna vars man klämmer in det. Var iallfall och yogade igen en gång och det var bra. Jätteskönt kanske formen kommer tillbaka?!

Men för er som har ork att uthärda en sporadisk bloggare så är jag tacksam för det

september 24, 2009

Ja ni här blir det inte mycket skrivet just nu. Det är så mycket annat som är i faggorna hela tiden.

Men pudeln är iallfall klippt och det är skönt! Nu ska hon fort in på kvällen när det är lite kallt.

Själv måste jag börja gå i säng tidigt. Det funkar inte att vara uppe hela natten för att sedan orka hela dan i full karriär. Jag har ju inte några pauser precis. Tex jobbat hela dan - till stallet med dottern - ut med hunden - lägga barnen - snacka med maken ... kolla mejlen och nu här...

september 22, 2009

Tillbaka igen! Det är idoga dagar med nytt jobb och att komma in i det. Är ganska trött på kvällarna men det kanske är så det ska va! Funderar just nu på hur jag ska köra en arbetsplatsträff!

Hörde att en av mina tidigare arbetskamrater har fått en hjärt attack och det är verkligen tråkigt - det gäller att leva nu!

september 20, 2009

Middag på resturang

Vi tänkte att vi tar middagen på resturang i kväll - tänkt klart - så bokade vi bord - åkte iväg - åt och så ...... en riktig rap från dottern och lite gnissel ..... sonen - Mamma jag tror hon mår illa ..... nää tänkte jag hon har bara druckigt för mycket fanta..... så kom nästa som nästan hade med maten oxå .....

snabbt ut med barnen och betala och nu så är vi hemma igen.

Så kan det oxå gå!


Sonen har ofta rätt!

september 19, 2009

lördagkväll

Nu är resandet över för denna gång. Trollhättan i onsdag, men sov i Vänersborg, tors och fre i Stockholm. Gissa om det var skönt att komma hem. Maken hade lagat rökt fläskfile med diverse tillbehör +++ sen tänkte jag att jag ska mysa i soffan med dottern och det gick bra! Vi mös så gott att vi sov till 2330 där....

Sen fortsatte vi mysa i sängen till 830 i morse - skönt. Jag var dock upp en sväng vid 6 tiden när jag är van att stiga upp då men kröp sen i kojs igen och myste med dottern. Snart vill hon nog inte mysa med mig mera. Hon har fått så långa ben. Nu når dom nedanför knäna - i början nådde dom till min navel .... Nu hjular hon till och med!

Sonen har gort poäng i fotboll och är supernöjd med det! Vars är mina bebisar?

september 14, 2009

En full dag på jobbet med överlappning med tidigare chef! Det var verkligen skönt att få en heldag med honom och bara fråga och gå igenom saker och ting!

september 13, 2009

En skön ledig dag! Äntligen!! Nästa vecka måste jag ladda lite inför allt nytt som kommer. Har ni nåt bra tips så hör av er!

september 12, 2009

Wien






Denna återkommer till mig gång på gång!

...

Lördag eftermiddag och snart är det kväll .. lite sliten sådär efter en mega vecka med nytt jobb och sedan ... så

Men men, som tur då är kaffedrickandet slut och jag har aldig ont i huvudet mera... helt otroligt. Annars hade jag garanterat haft ont i huvudet hela förra veckan. Men jag kan inte låta bli att tänka på det för det är sån skillnad i livet att slippa huvudvärken. Jag har fått massor av tid tillbaka.

Körde några shakar idag med svägerskan och hennes syrra. Tyvärr klarade shaken inte av is så den skar sig. Men tre han jag iallfall shaka ihop!

Nu ska jag bara slappa men först måste kidsen ha mat. Maken är på vift hela dan så det blir jag som får fixa det. Vad tror ni om wokad kykling?? Det gillar vi + Qinoa. En god favvis mat till barnen och mig..

Sen ska jag nog vila ... om inte jag kommer igång på andra andningen och tar hand om den där lurviga saken som far runt i huset ... ja ni förstår - Pudelbruttan..
TUR ATT HON BOR PÅ LANDET OCH INTE I STAN!

september 09, 2009

I löv Africa

Nytt jobb

Nu har jag snart varit 2 veckor på mitt nya jobb. Det känns bra, jag lär mig nya saker för varje dag! Men kära gamla medarbetare I miss You!

Men som dom sa du får nya vänner här och det är klart att jag får! Nästa vecka är det dax att köra medarbetarsamtal med samtliga nya personer! Det blir Stockholm och Trollhättan besök. Men jag har bokat tight!

september 08, 2009

Nu kommer det att bli mer sällan med inlägg i denna blogg! Det är så mycket som snurrar just nu! Ha överseende med det!

september 07, 2009

jobba jobba men hur och var!

Första dan på plats på nya jobbet. Nu fick man fundera på enkla saker som annars går på rutin tex:
Vars går man in?
Vars finns toaletterna?
Vars parkerar jag bilen?
Åt vilket håll ligger mitt kontor?
Hur loggar jag in?
Vad heter mina medarbetare?

...say no more...

september 06, 2009

Back in B

Nu är jag tillbaka hemma. Är lite eller rättare sagt mycket trött. Blev inte så mycket sömn i veckan när man flyger med tidiga flyg och och kursar på dagarna och far och har trevligt i Wien!

Det har varit toppen! Men när jag kom till mitt nya jobb så upptäckte jag att Va vars är alla mina vänner;-) Miss you all guys!

Barnen är helt i varv när jag har varit borta så länge. Särskilt dottern som vill att allt ska hända nu!!!Hon tänkte nästan flytta till mormor och morfar när jag aldrig kommer hem och nu står hon brevid mig och kramas. SÅ jag går till mina kids!

Höres!