december 20, 2009

Sporadisk

Jag trodde när jag höll på som bäst att jag alltid skulle ha samma takt i min blog. Men jag har förstått att denna vinter inte är som vanligt utan det är så mycket annat som tar min kraft!! Men jag hoppas att ni kan kika in här då och då så kanske jag har uppdaterat för jag avser att blogga men i mer sakta mak!

december 07, 2009

I trollh

Sitter i trollhättan och surfar - det är faktist bra att ha med sig datorn - hinner checka allt möjligt. Såna här kvällar så blir det väldigt onyttigt! Chips och lussebullar .. jag ÄLSKAR lussebullar. Kan inte fatta att inte jag bad syrran ta med lite lussebullar till landvetter ......

Måste baka lussebullar snart. Blir väl snart en lussebulle själv ---- jeansen var rackarnstight! Kan inte fatta hur det kommer sig? Fattar ni?

Ska strax gå å sova - eller läsa;-) har köpt Modern Psykologitidningen, Vagabonds special AFRIKA och (jo jag har slösat .... )Flyga drake. Läse Under tusen solar i Thailand och tänkte att dax för flyga drake... bara jag inte fortsätter göra som i Thail .. läsa hela natten!

Var förresten på IKEA i lördags;-))