mars 03, 2009

framställanden

Sitter framför brasan och funderar på hur man kan framställa saker. Jag tror att jag är lite klumpig - i min iver att säga ng bra så går det för fort och människor hinner inte med å så lämnar jag dem där med ett frågetecken i ansiktet .. jag måste ställa det tillrätta och förklara mig känner jag....

ja det finns föbättringspotential hela tiden ...

2 kommentarer:

  1. Ibland, eller just nu, funderar jag över det du skriver. Känner mig som en sådan där som bloggar lite surt på allt på tidningsbloggarna.

    Angående förbättringspotential: Visst alla har det, men vilka framhåller det hela tiden. Varför? Varför gör de andra inte det?
    Jag ska provocera. Det är en annan form av att behaga.

    Nu har jag tänkt till. Vad säger ni.
    Ss

    SvaraRadera
  2. Ok. Jag måste fortsätta lite till.

    Har någon tänkt på hur andra gör. Jo, en åsikt förs fram och ingen förstår, alla är fågelhålkar. Åsikten förs fram igen med mera detaljer. Ingen förstår, men någon känner att nu måste de låtsas förstå, så de tolkar det sagda och ... då börjar en diskussion och tillslut så har alla förstått utom... just det... Några personer, som inte förstår varför diskussionen överhuvudtaget ägde rum.
    Ok, vi tar det per telefon om det var obegripligt.

    Och förresten. Jag tycket också om att tänka på förbättringspotentialen, då det visar på ödmjukhet och en inställning att göra det bästa. Tyvärr, tyvärr så är det inte det som belönas i första hand, då det kan uppfattas som velande, svagt och obestämt. Olika världar.
    Sc

    SvaraRadera