mars 28, 2009

marslördag

Vilken härlig dag! En pudelpromenad på morgonen - ut på isen och pudelbruttan skuttade på. Såg i tidningen en som ville bli av med en svart Storpudel hanne 7 måndader - vi förlorade oss snabbt i tanken på en pudelbruttefamilj - men ännu fortare så insåg vi att 11 pudelbruttor som skuttar och studsar omkring är - NEJ ... Hjälp!

Sen var det städning! Japp - det såg ut som om åskan slagit ner och jag tog några lugnande andetag och så körde vi igång. Det finns ibland ingen annan utväg än rakt igenom.

Därefter en biltur ut på isvägen i skärgården till ett par bekantas stuga och äta våfflor, en hit! Därefter iväg till Miffi och Mimmi - torpet har blivi super fint. Öppningen mot sovrummet och eldstaden intill. 5 getingar! Nu hemma. Barnen ser på Kung Fu Panda.

Snart är det dax för Earth Our - och i sonens skola har man pratat mycket om det så han är insatt. På mitt jobb har vi oxå så här i besparingstider släckt alla ljus, datorer ... för att dels spara och dels vara med i earth our.

2 kommentarer:

  1. Bäst att skriva, då en är i Dubai och två är i fjällen..

    Sitter med godis och en tidning. Stearinljus tänt inför mörkläggningen. Har inte riktigt koll när det ska ske, men datorn har varit släckt hela dagen och de flesta lampor, så det räcker nog med. Jag släcker brolampan. Nu är den släckt.

    SvaraRadera