maj 09, 2008

Snacka trött man kan va'

Oj!! Jag har haft gäster på jobbet! 5 stycken och alla med specialist kompetenser. Kände mig själv relativit tunn att dra igång nätverket. Men som person är jag ju sådan att jag dyker i och sen måste jag bara simma upp. Men det kräver att man är på G, innan hade jag även förberett endel - resultatet peronligt är att jag dels lär mig hur mycket som helst men på bekostnad av min energi - hemma helt trött. Idag somnade jag på kökssoffan efter maten. Jag vet att barnen försökte väcka mig och fara på biblioteket (sonen vill låna trolleriböcker och han kan konsten att få sin vilja igenom (tänk kaninerna förra helgen)) men det fanns inget liv i denna dam.

Pudelbruttan väntade
Sonen väntade
Dottern väntade och till slut somnade hon oxå...

Nå, nu är jag på benen. Skurat och plockat undan lite krafs.

Ska surfa efter digitalkamera, jag har ingen fungerande just nu och jag sticker till Milano på tisdag med jobbet så det kan vara kul att ha med en!

Annars måste jag sy en klänning till dotterns uppvisning - IDAG eller IMORGON senast....!!!

2 kommentarer:

  1. Oj oj, fredag är mera fredagar ibland.

    Sprungit, provat löparkläder, köpt godis, vaken än!! Sovit lite hela vecka med långa arbetsdagar, så det lovar inte gott till helgen. Ska till Soldalen imorgon, om sol, så det blir nog sova där ute. Sova i bilen dit och sova i bilen hem. Eller, kanske kroppen överraskar i helg.
    Haft en lite killle på besök. Han gick runt med handen i fickan. Coolt! Mamman stickade en filt, medans jag provade löparkläder.
    10 juni löptävling här, vem hänger på? 1 mil!

    SvaraRadera
  2. Inte illa för dig;-)

    Det lät roligt! Kan ni inte flytta närmare??

    SvaraRadera