oktober 09, 2008

Vet ni vad!

Vet ni! Nu vet jag varför jag bara går omkring och tänker på Afrika! Det är ju ett år sedan - nu har jag längtat tillbaka i ett år!

Denna bild är tagen första dan vi var i Kapstaden. Dottern var på lassa och vi var deppade när vi landade kvällen innan i ett REGNINGT och KALLT Kapstaden. Vi var inte glada. På morgonen upptäckte vi att vädret var på topp, vårt bed & brekfast var superfint, vår dotter var på bättringsvägen. Vi fick vår hyrbil och började köra från Hout Bay till Kapstaden. En resa som tog andan ur oss. Det var så vackert. Halvvägs så stannade vi för att kunna ta in naturen. Vi kunde inte fatta hur vackert det var. Det kommer jag aldrig att glömma.

Det ni ser rätt fram är Lionhead, som man tror att betydligt högre än Tablemountain men det är helt fel, till höger har ni The Twelve Apostels och till vänsten altanen där valarna föder sina ungar.

Här har ni Lionhead taget från toppen av Tablemountain. Plus nån figur i förgrunden. Förresten i bakgrunden har ni även Robbin Island och staden nedaför är Cape Town.

2 kommentarer:

  1. Vilka blåa färger i tunikan, himmlen, havet och diset! Sydafrika verkar vara DET.
    -P

    SvaraRadera