januari 20, 2009

hotell och Obama

Efter många om och men så blev det Krabi ...

Klicka på bilden så borde du komma till hotellet (fotot fr Fritidsresor). Nackdelen med den är att det blir endel promenader till stranden, men att bo fint är faktist värt endel. Hade fått ett annat 3 star hotell närmare stranden men då lockade ett fint hotell och kostnaden var densamma. Så nu är det bestämmt - fast Hua Hin Evason låter mkt mkt härligt. Så nu är det bara att spara och hoppas att våren och sommaren blir toppen, sen kryddar vi m Thailand på hösten - bra va!
Såg ni när Obama svor president eden? Jag var bara tvungen att titta på det. Det kändes historiskt! Sedan satt jag och tittade på alla dessa ställen på The Mall som jag och Kenneth har varit på och då --- ja ni gissade rätt --- skulle vara grejt att åka till USA.


3 kommentarer:

  1. Hotellet verkar vara jattefint! E, pojkarna och jag var dar. Fast inte pa det hotellet. Tips, Tag taxi fran flygplatsen, sa ni inte behover aka med bussen. Det ar ca 2 timmar med buss, ev langre, fraga E.

    SvaraRadera
  2. Varmt o trött... vi stannade ju iaf efter vägen på en liten mack, så vi fick köpa efterlängtat vatten... - e

    SvaraRadera
  3. Aha det kanske är en ide! För den sträcken vill man ju helst minimera - då är man ju trött och vill bara komma fram...

    SvaraRadera