maj 10, 2009

ProVitalyPack - energi och hälsa


Det jag använder för att få mer ork och energi är dessa produkter som finns i ovan bild. Det är dom som du P äter och som medfört att du fått snygga naglar.
Innehållet är:
Tre-En-En: Cellmembranen behöver lipider och steroler för att hålla sig friska. Tyvärr försvinner lipider, steroler och andra viktiga näringsämnen vid förädlingen av de livsmedel som utgör basvarorna i vår kost. Med Tre-en-en kornkoncentrat tillförs cellerna näring men en unik, exklusiv blandning av fullkornsexttrakt av vetegroddar, riskli och sojabönor
Caretonoid Compelx: Karotenoider är de naturliga färgämnena i vår kost; det röda i tomater, det gula i squash, det orange i morötter. Karotenoider finns även i många gröna växter såsom spenat men där är de maskerade av klorofyll. GNLD Carotenoid Complex är den första och enda produkten i sitt slag. Ett naturligt tillägg som, i en enda kapsel, ger hela det spektrum av karotenoider som man finner i en hel portion av frukt och grönsaker.
Omega 3 Salmon Oil Plus:
Det är väl känt att omega-3 fettsyror spelar en viktig roll i vår näring. De två omega-3 fettsyrorna som finns i fiskolja, EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra) har ingått i otaliga undersökningar.
De senaste vetenskapliga studierna inte bara fortsätter att bekräfta betydelsen av EPA och DHA för vår hälsa, utan visar också på att det finns en hel familj av omega-3 fettsyror, totalt åtta stycken, som alla är intressanta för optimal näringstillförsel. Denna viktiga kedja av omega-3 fettsyror börjar med ALA (alfa-linolensyra) och avslutas med DHA (dokosahexaensyra) och däremellan finns sex viktiga steg. Vi vet att varje steg har sin egen unika biokemiska sammansättning och fungerar med en synergistisk effekt i vår omega-3 näring

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar