april 20, 2008

Söndag em

Nu är det eftermiddag. Vi har haft besök av en kompis och med henne blir det hussnack, kul! Vi möttes nämligen på en husvisning här i stan.. dom köpte huset men vi hade oxå lust. Men vi valde att avstå då mannen i mitt liv skulle iväg på utbildning i södra sverige i ett år( ja ni läste rätt - med nöd och näppe överlevde jag). Nå iallafall, så funderar dom på att måla om sitt hus, ev svart. Det är något i vi oxå funderar på - att göra om fasaden på vårt klassiska Älvsbyhus fr 65. (hoppas ni förstod ironin). Skulle vilja göra om Älvsbyhus känsla - till ng annat. Annars är huset praktiskt och vi har stor tomt, ibland för stor tomt (~3000 kvm).

Tänker på en ombyggnad med annan fasad ng större fönster och svart/grå fasad?? Just nu skulle jag vilja ha AutoCad för att testa lite layouter. Eller finns det andra program??

Lägger oxå in en bild av pudelbruttan när syrran var på isen med henne och hon fick springa å ha kul!! (Idag fick hon ett bett av en schäfer vars ägare är XXXs)



2 kommentarer:

  1. Pudeln verkar vara på "G". Busig och alert med andra ord. :-)

    Promenad och diskussion om hemska saker. Sånt behöver också ventileras för att kunna hanteras.
    Ätit supergod mat, ris med grönsaker och räkor. Smakade precis som thailändsk, ingen salt och peppar och så efter några sekunder starkt av chili, vitlök och ni vet, det där gräset.... kommer ej på...citron..

    Tapetseraren kommer imorgon, så alla möbler står i en hög mitt på golvet... :-(. Kompis går runt och nosar och klämmer in sig överallt. //P

    SvaraRadera
  2. Hemska saker är inte kul men det är som du säger. Spöken mår bra att komma fram i ljuset.
    Har sopat gården. Var det du som var kock?

    SvaraRadera